Weekendmad

Flæsk – the greek way!

Af: Lise

To tredjedele af bloggen er just hjemvendt fra en herlig uge i det græske med hvad dertil hører af sol, tzatziki, moussaka og friturestegt mad af forskellig art. Hverken det mest varierede eller sunde køkken, men det er sgu helt godt alligevel!

For et par uger siden skrev jeg om den bedste flæskestegssandwich i verden (okay så da, den bedst i København så da!). I Grækenland spiste vi en del gyros – som vel nemmest kan beskrives som en slags durumrulle i et blødt pita-agtigt brød. Heri kommer gris, tzatziki, løg, tomat, persille og pommes fritter! Skørt, men godt og en fin substitut til grillbaren i Istedgade.

Gyros'en efter et par bidder

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekendmad