Kald mig bare Hyldemama!

Græsk chokolade

Af Emilie

Var jo i Grækenland med Lise og de skønne damer M og C her for et par uger siden – og udover at lægge på stranden og indtage store mængder græsk salat, tzaziki, gyros og oliven – blev der også købt ret store mængder Korres produkter (koster halvdelen af herhjemme – så vi støttede den skrantende græske økonomi ret pænt!) plus jeg kastede mig ud i at importere græsk chokolade med hjem – lidt svært i 35 graders varme, men indpakningen var bare så fin!

Havde egentlig glemt alt om importen indtil den i dag stod på sofahygge og Da Harry mødte Sally på TV2 – Mmmm – virkelig godt – sådan lidt a la orangestænger, bare lidt mørkere – kan kun være sundt for en!

20110626-171343.jpg

20110626-171822.jpg
Og så et udvalg af Korres importen – de er altså ret skrappe til det med indpakning nede i det der Grækenland:)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kald mig bare Hyldemama!