Mother

Kähler kopper kaffe

kaffekopper fra Kählerkaffekopper fra Kählerkaffekopper fra KählerAf Julie
Sig goddag til mine nye kopper fra Kähler. Jeg hittede dem hos Stilleben i Strædet, da de havde 50% flyttesalg. Jeg ved faktisk ikke om det stadig er der, men jeg var der d. 8. og der var ikke overvældende meget tilbage..

Var lidt i tvivl om hvad jeg syntes først, så jeg startede med at købe ét. Lige så snart der kom kaffe i koppen, syntes jeg pludselig at den var fantastisk fin. Det syntes Clausen også, og jeg kunne godt se hvor det bar hen med den ene kop: Clausens nye kaffekop, som jeg aldrig ville komme til at drikke af. Konklusion: Ind og hive 3 mere med hjem dagen efter.

De er ikke så store og randen rundt på siden passer lige med en finger, så den ligger godt i hånden. Kostede mig kun 35 skaldede kroner pr. kop – har set dem på nettet til 99,-

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mother