Flæsk - the greek way!

Mellemmåltid: Skyr med pære og banan

Af Julie

Stikker fra tid til anden forbi Irma på vej til arbejde for at indkøbe mælk til min the. Der er det efterhånden blevet en vane liiige at snuppe en skyr med. Jeg er som regel ikke til de alt for fedtfattige produkter. Creme fraichen skal helst være 18% og fløden skal være piske. Har forsøgt mig med madlavningsfløde – men altså.. har i læst hvad der er i sådan en? Ikke fløde i hvert fald (eller jo måske, men i hvert fald urimeligt mange andre uvedkommende sager).

Med skyr er det dog noget andet. Der er kun 0,2 g fedt pr. 100g – og det er næsten ikke til at smage. Det er lækkert tykt og cremet i konsistensen og smagen er også deeeejlig. Og så er der noget med at der er et ret højt proteinindhold i, så den burde mætte godt. Min smagte nu mest af mere, men okay.

Hmm. Og så er der vist noget om at der er en del sukker i, så det er måske ikke så supersundt som det lige lyder. Nåh! Som I måske kan fornemme på mine famlende beskrivelser af næringsindhold, er det sjældent det jeg fokuserer på, når jeg køber ind. Velsmag og ”rene råvarer” står højere på listen.

Skyrmellemmåltidet kan i hvert fald varmt anbefales. Det er smumset, sødt og lækkert!

PS. Tjek lige min fine pink nøglering. En vaskeægte eifeltårns-souvenir – købt under den ægte vare!

2 kommentarer

 • Kommer helt til at savne Island. Der har de et udvalg af skyr med smag der siger spar to. You name it – they got it!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MMmh det lyder meget tillokkende Maja – skyr og flot natur. Må helt sikkert tilbage til Island en dag!

   Julie/G&G

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flæsk - the greek way!