Madsynergi til madklubben

Mother

Af Emilie

Efter adskillige forsøg på at koordinere noget fællesspisning med en håndfuld venner på Mother uden held, lykkedes det endelig for et par måneder siden at lægge vejen forbi en sommeraften med min veninde K. Italienske pizzaer er jo efterhånden blevet en standardvare på alle byens pizzeriaer og der skal meget til for at skille sig ud fra mængden. Mother gør forsøget med italienske pizzaer bagt med surdejsbunde – der vist skulle være lidt ekstra sunde – jeg har glemt forklaringen på hvorfor…

Og det er ikke et helt skidt forsøg Mother gør sig – vi delte et par pizzaer, så vi kunne smage lidt af hvert. En med mascarpone og salami og en anden med porcini svampe og pølse. Til at skylle ned med – en stor italiensk øl til hver af damerne (til en go portion forbløffelse og misundelse fra de to håndværker-herrer vi delte bord med, som var gået efter den “lille” model)
Den alvorligste anke jeg kan give Mothers pizzaer med på vejen er, at de godt kunne være lidt mere bagte – ost og fyld må godt være ret sprødt og boblende, hvis det står til mig – og her virker det til at Mother’s får lidt i underkanten. Prisen er selvfølgelig også ret frisk – fra 75,- for den billigste til ca. 125,- for den dyreste – men så får man selvfølgelig også pæne glas på bordene, lækker Kødbyen stemning og udsigt til hårdtarbejdende drenge i Butchers Lab overfor med i prisen. Alternativet – hvis den skal stå på hurtig og go’ pizza i nabolaget til lidt færre penge er den evigt populære Itzi Pitzi Pizza på Sønder Boulevard.

Ja, og så faldt jeg da også lige i pizza-fælden pinsesøndag, hvor  en dele-pizza med parma og rucola blev fortærret i solskinnet ved de udendørs borde – uhmmm, og så hjem til en lille bitte eftermiddagslur – hvad har man ellers sine helligdage til:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madsynergi til madklubben