Sprøde snitter

Weekendmad

morgenmadAf Julie

Solen skinner og det føles så rart at være udenfor.. Men et lille livstegn skal der da sniges ind på bloggen. Jeg elsker weekender og i sær det der med at have god tid til at lave noget lækker morgenmad. Her får i bare et enkelt billede af en dejlig weekends morgenmad ikke så lang tid efter Paris. Både oste, mortadella, skinke, andemousse og figenkompot (som er gemt bag det fikse og farverige låg) stammer nemlig derfra.

Ellers står den på salat, friskdampede hvide asparges, hjemmerørt mayo, ajvar og avokado. Mhhhh. Weekend bliv ved, bare lidt endnu!

Nu vil jeg smutte ud i solen og besøge Vesterbro. I aften står den på Melancholia!

2 kommentarer

  • Jeg elsker også weekendmorgenmad – men det dér kan spises døgnet rundt, så lækkert som det ser ud 🙂 Og uhh, glæd dig til Melancholia, det er en stor oplevelse.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Frk. U
      Det VAR en stor oplevelse. Jeg var helt blæst da jeg kom ud af biografen og syntes at vinden og lydene udenfor pludselig betød alt muligt og føltes anderledes. Er dog ved at være tilbage til normalen igen.
      Mht. morgenmaden, så har du helt ret – det kunne lige så vel være en dejlig sommeraftensmad!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sprøde snitter