Kuk-kuk

Et besøg i barndommen

Af Emilie

Jeg sad og kiggede gamle billeder fra da jeg var lille igennem her den anden aften – og der fandt jeg en række billeder fra mine barndoms-fødselsdage. Min mor har haft en ret god tradition med at tage et billede af mig på min fødselsdag og tilsyneladende også en tradition for at jeg skulle have mig en lagkage på min fødselsdag.

Så selvom jeg her på bloggen går og sværger til at være meget bedre til brød og boller og forretter, så beviser dokumentationen fra barndommen, at jeg i al fald engang har været ret så stærk ud i kageindtagelse.

I en alder af fire – ydmyg og afventende overfor, hvad der ligner en lækker Othello-lagkage!

Men – HOVSA – så bliver man fem år, en del mere modig og tilsyneladende gået i gang med smugspiseriet før kagen er kommet på bordet (og ja, det er mig i lyserød igen, hvis man skulle være i tvivl!)

Det kunne forresten være man en dag skulle forsøge sig med sådan en Othellolagkage – får i al fald helt vildt lyst til det, når jeg ser de her billeder. Måske det skulle være denne her fra FRI’s hjemmeside – men det kræver vist at man har ualmindeligt god tid – og er lidt præcis med de målebægre der…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kuk-kuk