”Back on the stick”

Nemme proteiner

Æg, ost, grønt i skøn harmoni (eller det ser måske lidt rodet ud, men det smagte godt!)

Af: Lise

Emilie har vist tidligere hyldet omeletten for den nemme spise, den er. Og jeg vil også lige blande mig i koret. I går kom jeg hjem fra crossfit (jo jo jeg er også røget med på den hype) og skulle have noget hurtigt og nem aftensmad. Æg har jeg stort set altid – god kilde til protein blandt andet, og så er det bare at smide i, hvad man ellers har. Jeg havde noget squash, som jeg lige ristede af i olivenolie på panden først, små tomater, chorizo og en gang primadonna ost. Jeg brugte tre æg, piskede dem sammen med salt, peber og en sjat mælk, smed det ned over de ristede squash-skiver sammen med det andet fyld. Spiste omeletten med avocado og flere af de små tomater som sidevogn. Det var godt! Nemt! Sundt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

”Back on the stick”