Klistrede karameller

Øko-sviner

Af Emilie

Vi snuppede lige et hurtigt sommerferie-rendezvous på bloggen her i går ved frokosttid. Eller rettere sagt – et sommerferie-rendezvous for mig – de to andre damer er hårdtarbejdende og tog sig en frokostpause. Planen var at snakke om lidt løst og fast i relation til bloggen – og det gør vi bedst når der mad inde i billedet. Den oprindelige ambition var smørrebrødsfrokost på Restaurant Schønnemanns – men de er tilsyneladende ramt af vandskade, så vi downgradede lidt på de hvide duge og tog os en økologisk flæskestegssandwich fra Slagteren ved Kultorvet efterfulgt af en forvokset kanelgiffel fra Lagkagehuset.

Orv, hvor var begge sager et hit! Det var Lise, der kunne tricket med flæskestegssandwichene – og det er bestemt ikke sidste gang jeg skal prøve dem. For 35 kroner får du en frisklavet, sprød, luftig og lækker sandwich med tyndskåret flæskesteg, rødkål, et godt sprødt stykke svær og hvad, der ellers hører sig til – det er altså et fund for pengene i byens sandwich-jungle!
Mmmm – sandwich klar til indtagelse (faktisk ret skræmmende, at min frokost i uudpakket tilstand fylder det meste af mine lår!!)
Godt på vej igennem monster-sandwichen! Og jeg overvejer faktisk allerede, hvornår jeg kan tillade mig at tage endnu en tur forbi Kultorvet til en lækker øko-sviner, som Lise så flatterende døbte vores sandwich:)

PS – hvis du er mere til at sidde ned på en pæn cafe mens du spiser flæskestegs-sandwich, kan vi varmt anbefale Meyer’s version. Og i den anden ende af skalaen, hvis du craver sprød flæsk ud på de sene nattetimer, så kig forbi Isted Grill og prøv deres tømmermændsvenlige version, som Lise har skrevet om her.

PPS – Julie fangede et par fotos af vores kanelgifler – måske hun kan lokkes til at supplere indslaget med disse en af dagene;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klistrede karameller