Feeling French tonight?

Skulle det være en ringridderpølse?

Af: Lise

Stik mig en grillet pølse om sommeren, og jeg er tilfreds! Det er for så vidt ikke så underligt, at det er om sommeren, at jeg har svært ved at holde de ekstra kilo fra sidebenene. Det er lidt for hyggeligt at drikke kold rosé, øl mm. til den til tider lidt for fede grillmad på de lyse sommeraftner. Men hva! Det er livsnyderi! Og gider ikke tælle kalorier, når jeg hellere vil hygge mig.

I weekenden var jeg i Sønderborg til ringridning (en kæmpe byfest hvor de bl.a. rider det der ringridning) og gik all in på grill, vin, kolde øl og en kæmpe portion sjov og hygge. Noget de udmærker sig i dernede sydpå, er den berømte ringridderpølse. Den minder vel for så vidt om en bleg frankfurter, men er krydret på en anden måde (vi diskuterede os frem til, at det kunne være noget allehånde og kanel). Grillet på et kæmpe monstrum af en grill på min ven K’s gård, gør de sig aldeles fremragende og jeg vil gerne anbefale, at kommer man ned på de kanter, så slår man et smut ind omkring og får sig en grillet pølse. 

De blege pølser før grillen tager fat. Og grillede majs i baggrunden, mmm!

Til frokost om lørdagen valgte jeg,  at jeg hellere ville spise en stor flødebolle fra Lagkagehuset (som også ligger i Sønderborg – samme produkter, bare billigere) til frokost fremfor for “rigtig” mad – så er man blevet voksen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Feeling French tonight?