Kanoturs forberedelser - part two

The Royal Cafe

Af Emilie

Har brugt en del af mine feriedage på at indtage mad – svært at gøre ret meget andet når nu solen ikke har givet den så meget gas, at en tur på stranden har været på tale. Og således stod den i starten af ferien på frokost med min veninde C og hendes lille datter. Det var mægtigt hyggeligt – og denne dag faktisk usandsynligt varmt og solrigt, trods DMI’s forudsigelser.

Turen gik til den hyggelige turistfælde, The Royal Cafe på Strøget ved Royal Copenhagen – og vi fik en fin plads i gårdhaven – præcis kl. 12.39, hvor solen stod og bagte ned i den lille gårdhave.

Jeg har tidligere været på The Royal Cafe og fået rigtig go te og kage, så forventningerne var rimelig høje til frokosten. De er kendt for deres små smushies – en blanding af smørrebrød og sushi konceptet med smørrebrød i små størrelser. Vi røg dog på den lidt større servering – en rugbrødssandwich med tunsalat.

Anretningen var sådan alt i alt OK – tunsalaten meget cremet med lidt (og her mener jeg lidt) friske ærter, lidt blegselleri og frisk + god dåsetun. Det største minus for anretningen var dog brødet – det lignede til forveksling noget jeg selv kunne have købt i Netto, og trods ristning og følgeskab af en omgang oliventapenade, var det altså svært at skjule, at brødet ikke var hjemmebagt. Synes egentlig godt man kunne forvente en lidt højere brødstandard af et sted som dette – men det virkede som en generel prioritering – parret ved siden af os fik en lækker Salade Nicoise agtig-sag, der også blev akkompagneret af nogle rimeligt intetsigende hvide boller – milevidt fra deres kagestandard!

Mit bedste bud herfra – hold jer til kage/kaffe/te hygge og nyd det fine service og tøsede indretning , og ta’ en veninde/søster/mor/bedstemor under armen, så holder The Royal Cafe hele vejen igennem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kanoturs forberedelser - part two