Iihh hvor jeg glæder mig!

Bearnaise på den nemme måde

Af Emilie

Det er jo ikke længe siden at jeg skrev om bearnaise-saucens herligheder sidst – men synes det var på plads med en lille bearnaise-update, for der er jo liige den hage ved bearnaise, at det er en anelse omstændigt at kokkerere.

Heldigvis opdagede jeg sidste sommer en bearnaise shortcut, der især gør sig godt til sommerens grillbøffer, nemlig bearnaise-smør. Det er virkelig nemt og en ret OK erstatning for den ægte vare. Rør/pisk en god omgang smør med hakket frisk estragon, bearnaise essens, lidt hvidløg, kværnet peber og fintrevet citronskal – smag til, og 1-2-3, så er der bearnaise-wannabe på bordet!

2 kommentarer

  • Hvor herligt! Elsker også sovsen, men en genvej kan man jo godt få brug for.. Især til hverdage, hvor luksus stadig er velkommen 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Lige præcis – det er ikke altid der er tid og overskud til indkogning af egen essens og opbagning under vandbad i hverdagen, og så er det her en helt OK erstatning:)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Iihh hvor jeg glæder mig!