Fisketaginen – et vaskeægte marrokansk wildcard

Berliner essen-tips!

Af Emilie

Vi lovede i de glade feriedage at få opdateret bloggen med flere tips fra vores Berliner-tur, men alle gode ting tager jo tid, så de gode tips skulle lige rumle lidt i knolden og ferietågerne lette sig. Men NU! kan der findes masser af anmeldelser, noter m.m. fra Berlin på det herlige Gaffelkort.

Og så skal det da lige tilføjes, at Julie og jeg i al tilfældighed i går fandt ud af, at vi begge drager mod Berlin i slutningen af oktober med respektivt familie/kæreste og veninder, og vi tager meget gerne imod endnu flere gode tips til madshopping og restauranter i Berlin – så smid os en kommentar, så blir vi så glade:)

7 kommentarer

 • Ditte Svane

  Hej piger.
  Prøv restauranten Monsier Vuong på Schönhauser strasse 46 i Berlin. Den ligger tæt ved U-bahn Weinmeisterstrasse. Restauranten er meget autentisk, maden er super lækkert og frisk og stedet ret stilet. Og så er det ikke en gang særligt dyrt 🙂
  Kom i god tid, der er altid mange mennesker.
  Mvh. Ditte (En nytilkommen på bloggen)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Ditte

   Velkommen til bloggen og tusind tak for tippet:) Monsieur Vuong er nemlig super-godt – vi var heldige at få et rimelig hurtigt bord en regnvejrsaften her i sommers, og den er bestemt et genbesøg værd en anden go’ gang:)

   Kh Emilie/Gane&Gaffel

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er I bare søde. Tusind tak for tipsene. Jeg glææder mig til at teste nogle af dem, når jeg skal derned. Monsieur Vuong er netop et af de steder, som vi allerede har på listen. Vi har været der adskillige gange og det er aaltid godt. Og så er stemningen også altid fin..

   /Julie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Ja jeg har en masse tips til god mad i Berlin. Det kommer lidt an på hvad I søger men her er nogle forslag. Det meste er i Pr. Berg, men der er altså det område jeg kommer mest i.

  -God tysk mad/ øl i lange baner: Prater Biergarten, http://www.pratergarten.de/e/index.php4
  Der er ikke åbent i haven hele året, så tjek lige hjemmesiden.
  Her ligger både en restaurant, hvor man får solid god tysk mad og også et område med langborde, hvor man på uformel vis kan drikke øl og spise wurst. Super hyggeligt.

  – Så er der jo Monsieur Vuong som er et sted man ikke må gå glip af og som I måske kender?
  http://www.monsieurvuong.de/

  -Dejlig vinbar/mad: Weinstein, Lychener Strasse 33, Pr. Berg

  -Lille bitte hyggelig spansk vinbar. Kender ikke den præcise adresse, men den ligger på Heinrich-Roller Strasse, i den ende der går den mod Greifswalder Strasse (Pr. Berg). Der er et enkelt bord indenfor og et bord udenfor, så det er virkelig et lille sted, men man kan få en meget billig ostetallerken og vin i topklasse.

  -God pizza: Il due forni, Schönhauser Allee 12. Pr. Berg.
  Rigtig god pizza fra stenovn, lidt dårlig betjening af italienske punkere, men det kan man sagtens ignorere.

  -God indisk: Kushi
  http://www.khushi-berlin.de/index1.html
  Rigtig god indisk mad og god betjening.

  – Lækker Deli/vinbar: Le Flaneur, Greifswalder Strasse 214 (Pr. Berg).

  – Fransk restaurant med en SUPER Bøf Bernaise. http://www.parisbar.net/

  Hilsen Marie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Marie

   Fantastisk, tusind tak for tips! – vi var også meget rundt i Prenzlauer Berg da vi boede der, og der er jo et hav af fantastiske steder lige ude foran ens hoveddør! Vi boede faktisk en spytklat fra Prater – men takket være pis..-sommervejr, var det aldrig rigtig vejr til biergarten – det må blive næste gang. Alle de andre gode vin/tapas steder lyder skønne – de må fluks med på Gaffelkortet:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt med tips til Berlin. Jeg skal til Berlin om nogle uger, så jeg må hellere tjekke jeres kort ordentlig ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, ideer til Berlin er jo altid dejligt – skøn by og sikke en tallerken på billedet 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fisketaginen – et vaskeægte marrokansk wildcard