Fed-federe-bacon løg tærte

Den sorte hund

Af Julie

Må lige præsentere jer for min absolutte yndlingsversion af det der “sund slik”.. Figenstang, gå hjem og vug, fis af! THIS IS BLACK DOG! Elsker også bare navnet. Hvem har mon fundet på at kalde dette stykke helsegodt for Black Dog? Det lyder vildt brutalt i mine ører. Og det er da også en brutal mundfuld mundgodt. Et fyrigt mix af figner, dadler og meget andet godt. Pakket ind i mørk chokolade med et drys havreflager på toppen. Den er blød, men stadig med meget mere bid end i fx en figenstang – og så knaser den bare en bittelillesmule, er sød og smager af tørret frugt, chokolade og lækkerhed.

Den sorte hund er fra Woodshade Organic og fås i diverse helsekost-butikker – og sikkert også andre steder, hvor de forhandler Woodshade Organic. Prøøøøv den!

Haps haps!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fed-federe-bacon løg tærte