Berliner essen-tips!

Iihh hvor jeg glæder mig!

Et hurtigt snapshot af den ene hal på vejen til arbejde i morges

Af: Lise

Ja, det er ikke det mest fotogene sted at tage billeder af lige pt, men jeg er sikker på, at det om en uge står flot og funklende, spritnyt klar til at tage i mod københavnerne og andet godtfolk. Jeg snakker selvfølgelig om Torvehallerne i København, der åbner på Israels Plads d. 2. september – og jeg glæder mig som et barn til juleaften (ca.)! Udover at jeg har store forventninger til masser af lækkert frugt og grønt, frisk fisk, kød og specialiteter, så rykker nogen af favoritbutikkerne også ind. Jeg nævner i flæng: Smag, Summerbird, Agnes Cupcakes, The Coffee Collective, A XOCO og maaaange flere.

Jeg gætter på, at jeg ikke er den eneste, der glæder mig??

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Berliner essen-tips!