Stefanies superbe cheesecake

Kanelgiffelguf

kanelgiffel fra lagkagehuset

Brought to you by popular demand. Her er den så, den famøse kanelgiffel, der fik lov til at agere dessert efter den lækre flæskesandwich til vores lille frokostmøde, og som Emilie efterlyste et billede af.

Gigagiflen fra Lagkagehuset gjorde det uhyre godt! Den smager vældig lig “originalen”, som jeg virkelig godt kan lide, dog uden bismagen af ubagt dej og helt uden de kedelige tykke stykker på giflen, der slet ikke indeholder kanelsmovs. Og så er den jo langt større – endnu et plus (bemærk igen hvordan vores indtag var af en noget voldsom størrelse, min hånd forsvinder jo næsten under giflen).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stefanies superbe cheesecake