Boostede boller i karry

Muller og fritter

Masser af de gode blåmuslinger i maaaasser af sauce..mmm!

Af: Lise

Okay indrømmet, dette er ikke ligefrem breaking news på bloggen – anmeldelse af moules frites! MEN, det er nu alligevel værd at nævne den meget hyggelige (relativt nye skulle jeg mene) café Nice i Nansensgade, som serverer et par udvalgte franske klassikerer. Som nu disse muslinger og derudover steak frites og nogle forskellige salater.
Muslingerne var gode, fritterne grove og hjemmegjorte, mayo’en tilpas syrlig og hjemmerørt og saucen i skålen med muslinger var fremragende. Der var noget estragon og tørret fennikel (tror jeg, det var) i og den gjorde sig særdeles godt som dyppelse til såvidt fritter og brød. Eneste anke var dog netop sidstnævnte, som var hvid, småtørt og lidt pappet. Jeg synes egentlig, at rigtig mange steder kan gøre sig selv den tjeneste at bage det selv. Det er garanteret billigere og stensikkert bedre.
Nå ja, og så tager de ikke kort, så husk cash!

Gode, fede og salte fritter

Solen skinnede, så en kold øl skulle til - i dette tilfælde en italiensk én af slagsen

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boostede boller i karry