Bearnaise på den nemme måde

N som i nammenam!

Café N's gode, fyldige og næsten sunde delletallerken

 Af: Lise

 Café N ligger på Blågårdsgade og dermed næsten i min baghave. Det er vegetarisk, billigt, sundt og vældig hyggeligt. Jeg var lige på besøg der den anden dag og fik deres delletallerken. Dellerne var gode, fyldige, salaten sprød, tzatzikien fin og fritterne føltes nogenlunde sunde (nogenlunde!). Desuden har de altid friskpressede juicer, hvor man selv kan mixe, hvad man vil have i (rødbeder, appelsin, ingefær, gulerødder), dagens ret og folkekøkken hver fredag med særdeles billig mad.

Prøv det, prøv det 🙂

1 kommentar

  • Josephine

    var også helt vild med deres deller!? 🙂 hvad tror du der er i dem? kunne godt tænke mig at prøve at gøre dem kunsten efter 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bearnaise på den nemme måde