Snax

Pieces of cake

Af Emilie

De sidste par dage har i overvældende grad stået i de søde sagers tegn, så blir simpelthen nød til at dele denne overflod af kager med jer!

I torsdags var jeg til grillhygge med en omgang veninder i forstaden og traditionen tro havde min veninde K lavet kage til os – den stod på chokoladelagkage, der bestod af chokolade lagkagebunde og lækkert fyld af flødeskum rørt med hindbær og toppet med grofthakket chokolade mellem hver lag, for ikke at forglemme masser af drys på toppen – mums – super simpelt og super godt!

20110820-142520.jpg

Og så var der lige 30 års fødselsdagsfejring på arbejdet i går, så der var indkøbt La Glace lagkager i stor stil – inklusiv den altid uovertrufne sportslagkage – Mmmmm…

20110820-142829.jpg

20110820-142900.jpg

3 kommentarer

 • Maria Stormly

  Hej Emilie.
  Er simpelthen faldet pladask for den lækre chokoladelagkage med hindbærflødeskum. Er det sådan at jeg kunne få dig til at sende opskriften til mig på mail: mariastormly@henriksen.dk

  Mvh. Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Hej Maria
   Emilie holder blogfri i denne uge, men jeg skal nok få hende til at kigge på din besked, når hun er på igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Hej Maria – det var en af mine veninder, der kreerede den gode kage, så ved faktisk ikke mere end jeg skriver i oplægget. Købte chokoladelagkagebunde, lagt sammen med en creme pisket af fløde og hindbær og så grofthakket chokolade imellem lagene og på toppen. Jeg skal se hende her om et par uger, og kan lige høre om hun har en egentlig opskrift:)

   Kh Emilie G&G

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snax