Den sorte hund

Skal du smage fars bøf?

De gode fedtmarmorerede bøffer

Af: Lise

Jeg er vist ingen girly girl, når det kommer til mad. Jeg er til kød, masser af det og gerne rødt! Jeg var på besøg ved mine forældre og spise den anden aften, hvor min far havde hentet bøffer hos slagteren i Føtex Food i Århus (et koncept der ikke er nået til København endnu, men hvor der er mere fokus på delikatesser og lækkerhed end i andre Føtex’er – og om fredagen efter kl. 16 kan man således gå hen til slagteren i butikken og få ham til at skære bøffer ud fra store stege – uhm!). Kvaliteten i kødet var super god, det var mørt og velsmagende med tilpas fedtmarmorering (det skal til for den gode smag). Bøfferne blev serveret med salat, hjemmebagt brød og bønner vendt i smør og hvidløg – og dertil masser af rødvin!

Uhmm!

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den sorte hund