Funky hverdagskoteletter

Smag lige på det her!

Groft brød, masser af grønt og kalkun

Af: Lise

Jeg bor, som tidligere skrevet, på Nørrebro, hvor der efterhånden er et pænt udvalg af gode take away steder, som ikke kun er durumruller, pizza og den slags. På Fælledvej ligger fx et af mine ret ofte frekventerede steder – Smag. De har et godt udvalg af sandwich med lidt anderledes fyld og som enten fås på groft brød eller rugbrød, dagens varme ret, en dessert og blandede salater med forskellige lækre toppings. Og udover at ligge på Fælledvej og i Charlottenlund åbner de også op i de nye Torvehaller, som jeg glææææder mig til åbner!

En lille blandet salat med rødbedde, quinoa, hvedekerne, lækker grov pesto og saltede mandler..mmm!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Funky hverdagskoteletter