Mød laksen, spinaten, ricottaen og porren

And i eget fedt!

Confit'en indkøbt på dåse - fin dåsemad

Af: Lise

Jeg er draget til Frankrig de næste par uger, og regner blandt andet med at skulle vælte mig i croissanter, pain au chocolat, ost og i det hele taget masser af god mad. I aftes stod den således på confit de canard, som oversat er noget så charmerende som and syltet i eget fedt. Det lyder – indrømmet – lidt klamt, men det er det slet slet ikke, det er super godt! Det er salt, det er saftigt og mørt som bare f…..!

Vi købte dåserne færdige i supermarkedet. Det er selvfølgelig også muligt at lave det selv, men det er vist lige lidt mere omstændigt, og dåserne er altså også helt okay.

Masser af fedt!!!

Og så kom anden ud af dåserne

Og anden er nu blevet varmet i ovnen, så fedtet er smeltet lidt fra og skindet er blevet sprødt - uuhm!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mød laksen, spinaten, ricottaen og porren