Velkommen til byen Torvehaller!

Den hellige treenighed af parma, gedeost og pesto


Af Emilie

Der er nogle ting, der bare går rigtigt godt sammen – en af mine favorit-kombi’er er parmaskinke, gedeost og pesto – på en pizza, i en sandwich eller som her i en salat, der vist næppe kan klassificere som sund, men bare enormt god. I denne udgave fik de tre venner følgeskab af deres fjerde rigtigt gode ven, en sjat balsamico.

Det salte fra skinken, fede fra geden, sød-syrlige fra balsamicoen og hvidløg og basilikum fra pestoen gør sig bare virkelig godt sammen. Punktum. Oplagt som fyldig frokost, eller i mindre servering, forret til en omgang pasta eller andet middelhavsagtigt.

For inspiration til en lækker parmaskinke/gedeost/pesto sandwich – tjek mine tips til hjemmelavede sandwich to-go her.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til byen Torvehaller!