Instant Update - live fra Lyngby

Forkælelse til mit toastbrød


Af Emilie

Min søde kollega S tippede mig i onsdags om lagersalg hos importøren Excel her i weekenden – Excel forhandler bl.a. Dualit og Wesco, så med forhåbningen om at kunne gafle mig en fin Dualit toaster, trak jeg Lise med til Nannasgade på Nørrebro i går for at kigge lidt på varerne.

Tro mod lagersalgskonceptet var der godt nok meget skidt og kanel at rode rundt mellem, og jeg var meget tæt på at gå lidt slukøret fra matriklen med kun et par fine pakker amerikanske sugerør i tasken, men lige inden kassen dukkede Dualit toasterne op, og selvom de fylder en krig og på bedste upraktiske vis kun kan toaste et par skiver af gangen, måtte jeg simpelthen investere i en fin 2 piece Lite Toaster – det er jo ren London-luksus til mit toastbrød, og jeg glæder mig allerede til at invitere til English Breakfast, hvor jeg jo så passende kan servere fine milkshakes eller smoothies til og samtidig indvie de fine amerikanske rødstribede 50’er sugerør.


2 kommentarer

 • Det mærke har jeg da vist aldrig hørt om – skulle deres toastere være noget specielt i forhold til andre?

  Og ja, fine sugerør 😉

  Xenia
  http://hjemmehosxenia.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Xenia

  Jeg tror det specielle ved Dualit-toastere er deres design – og som for alle succesfulde brands – en god historie om at have produceret brødristere i mere end 50 år – først til industriel brug og sidenhen til os almindelige mennesker – jeg er i al fald hoppet på den, og den står nu og ser fin ud i mit lille køkken – update følger når jeg får testet om den rent faktisk også kan riste brød:-)

  Kh Emilie/G&G

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instant Update - live fra Lyngby