Rocky road chocolate chip cookies

Jeg er så forudsigelig..

jomfruhummer fra læse og irma

Af Julie

Selvfølgelig kunne jeg ikke lade være med at hive denne pakke med hjem. 1. Den er pæn! Fint og lidt utraditionelt design i både rød og lyserød. Prøv at forestil jer hvor grim den pakke kunne have været layoutet – så sætter man virkelig pris på det! 2. Det er jomfruhummer for satan. Det smager jo fantastisk og jeg har aldrig selv tilberedt dem. Jeg har en blog. En madblog. Så bliver man jo nødt til at kaste sig ud i nye projekter. Det er en samfundspligt. 3. Den var på tilbud. Det viste sig så at jeg kun sparede en femmer, men 50 kr. lød også bare så nemt og overskueligt at betale, at det var helt ok.

Nu skal jeg bare finde ud af hvad jeg skal bruge dem til!

 

 

 

2 kommentarer

 • Jeg har lige holdt jomfruhummerhale-gilde i går for en flok! Vi spiser dem med krydderurtedressing, citron og hjemmebagt speltbrød. De bliver lige bagt i 20 min i ovenen med hvidvin, hvidløg og persille… mums!

  Helt enig! Designet er fantastisk på det produkt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Marian
   Tak for tilberedningsinspiration. Det vil jeg da bestemt overveje!
   Hvor lyder det hyggeligt m jomfruhummergilde 🙂
   /Julie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rocky road chocolate chip cookies