Brunsviger!

Søndagsrester


Af Emilie

Efter en go’ weekend i sommerhus stod den i går aftes på en masse herlige rester indtaget til dårligt søndags-tv. Resterne var især herlige fordi de indeholdt flødekartofler, der er et STORT HIT i min bog, men faktisk også fordi de blev akkompagneret af en omgang lun spidskålssalat.

Spidskålen snittes i fine strimler, stort set samme tur får et halvt æble, der kommer i tynde skiver. Lidt olie på panden og et godt drys karry ristes af, spidskål og æbler kommer på panden til karry-snasken, og suppleres af et lille squezz hvidvinseddike, lidt salt og peber. Herligheden vendes godt rundt på panden indtil kålen falder lidt sammen og æblerne er semi-bløde.
Sådan en lun reste-spidskåls-æble salat er altså en rar ting kan jeg hilse og sige – og næsten også sund vil jeg mene. Tror jeg skal gøre mig lidt mere i det! Karry, æbler og spidskål klæder hinanden rigtig godt – og tror også at lidt go’ røget bacon ville have gjort sig fint i blandingen! I går stod den dog på reste-frikadunser til salaten og flødekartoflerne, så var vist dækket meget godt ind på svine-fronten:)

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brunsviger!