And i eget fedt!

Velkommen til byen Torvehaller!


Af Emilie

Lise har allerede varmet op til ankomsten af Torvehallerne her på bloggen med forventningsfulde anekdoter – så det er vist ikke den store overraskelse, at det blev til en studietur til de nye madhaller her i lørdags (herligt at have en blog som undskyldning for at drage til alle mulige madrelaterede festligheder – det kan stærkt anbefales:)).

Med skøn september solskin over byen, var vi selvfølgelig ikke de eneste, der havde fundet på at lægge vejen forbi hallerne denne lørdag, så det blev ærligt talt til en lidt hurtig rundtur, da der simpelthen var sort af nysgerrige og madglade københavnere. Vi nåede dog at teste Agnes Cupcakes søsterbageri Lauras Bakery’s skønne brunsviger og smagsprøve os igennem Summerbird og A xoco’s boder.

Ellers bød lørdagen på torvehallerne på masser af fine boder med frisk frugt og grønt, som jeg dog ikke lige kan gennemskue, hvad de gør ved når vinteren melder sig. Det lader også til at vi får et par fine deli-madboder i hallerne og bl.a. blir det lækkert med SMAG’s takeaway, Cofoco’s slagterbiks Cleaver og deli’en Fougaz, der denne dag serverede, hvad der så ud til at være nogle toplækre baguettes med confit de canard (måske derfra Lise har fået sin inspiration til den franske ande-middag;)).



Er dog generelt lidt bekymret for priserne – det er jo ikke just bikse, der er kendt for at være billige, der er åbnet i hallerne, men man kan jo altid håbe på at der finder lidt go gammeldags kræmmerstemning vej til byens nye madtempel. Vi venter i al fald i spænding her på bloggen!

Andre, der nåede forbi de nye torvehaller her i weekenden og kan give tips til boder, der kan anbefales??


– Og så lige en fin caribisk bod, der byder på Tasty Lunch i solskinnet til at slutte af med – what’s not to like!

2 kommentarer

 • Hvor er det hyggeligt at se Torvehallerne gennem nogen andens kamera, når man selv har været der. Jeg kan anbefalde Café Rosa, og deres svenske kanelboller. De smager simpelthen så godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Linn

   Det lyder som om at Cafe Rosa skal besøges hurtigst muligt – har faktisk lige siddet og drømt om onsdagssnegle (vores danske version af kanelbullar) på kontoret her i dag, så det ville jo kun være passende;) – og hvor er dine billeder fra hallerne skønne!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

And i eget fedt!