Æblecrumble a la muffins - eller muffins a la æblecrumble

201!

201

Hej alle sammen.

Jaij! Så kom vi over 200 followers på Bloglovin – sejt!

Kender du ikke Bloglovin, men kan du godt lide at læse blogs, er det altså en supersmart måde at holde styr på de blogs, man gerne vil følge – og lære nye blogs at kende. Vi tre G&G-bloggere er i hvert fald blevet fans. Man opretter en konto, finder frem til de blogs man gerne vil følge, trykker “follow” og vupti. Når man logger ind, har man et komplet overblik over alle de posts, der er kommet til siden sidst. Det allersmarteste er måske, at man ikke behøver at tjekke ind på diverse blogs, for at se om der er kommet noget nyt. Kan spare én en del tid!

Nok reklame for Bloglovin. Den korte version: Kan anbefales.

I tillæg har 110 flinke folk fundet vej til vores lille Facebookside, hvor man ud over at kunne følge med i nye indlæg fra vores hånd, også får lidt ekstra inspiration og live-bloggging fra vores madhverdag.

Tak til alle jer der allerede følger os – og til alle jer andre: I skal være så hjertens velkomne til at være med.

Love

the Gane&Gaffel-girls!

Billedet øverst er lånt fra www.tog-billeder.dk – det passede så godt ind her 🙂

4 kommentarer

 • Der er virkelig FLOT! jeg er på bloglovin men er ikke så god til at bruge det aktivt fordi jeg har en læseliste i eblogger..hmmm måske skal man besøge bloglovin lidt mere…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Marian
   Tak! Og tak for dine altid fine kommentarer 🙂 Jeg kender slet ikke eblogger – hvad går det ud på?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også vild med bloglovin’ – der gik dog lang tid hvor jeg (af en eller anden uvis grund) var stædig og holdt mig til min blogroll på Blogger, men efter jeg er skiftet over, er jeg omvendt – det er SÅ smart jo!

  Og tillykke med de mange læsere – I fortjener det helt sikkert også 😀

  Xenia
  http://www.hjemmehosxenia.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja jeg er som sagt også vældig pjattet med det. Også smart at man bare kan skimme nogle af indlæggene og så markere dem som læst, hvis man ikke synes det lyder interessant 🙂 Kender forresten alt til det med at være stædig i forhold til teknologi og nye løsninger. Nægtede at få en iPod i tidernes morgen, men insisterede på at have en eller anden dum mp3-afspiller. Indtil jeg måtte kontatere, at iPods bare var smartere.

   Julie/G&G

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æblecrumble a la muffins - eller muffins a la æblecrumble