Fransk-inspireret tærte

Chili, cowboys og masser af røg!

Den færdige chiligryde, som fik følgeskab af hjemmelavet majsbrød, stegte perleløg, lynsyltet rød peber, cole slaw samt guacamole. Et måltid for konger!

Af: Lise

Jeg vil meget gerne gøre lidt reklame for en blog, jeg følger flittigt, nemlig Griseriet. Han har da også været med til at inspirere os her på bloggen til flere madprojekter. Senest har han inspireret mig til at efterligne hans chiligryde. Jeg synes, at han har gjort det så flot med billeder og procesbilleder, at jeg vil anbefale jer at svinge ind forbi hans hjemmeside og følge opskriften derfra. Jeg har dog et par tilføjelser, eller fif om man vil. Der skal nemlig alle mulige forskellige krydderier i. Blandt andet røget chili og paprika. Jeg fandt ud af, at det ikke er det nemmeste i verden at finde! Men nu er Torvehallerne jo endelig åbnet (som vi da også har snakket om et par gange herinde, og som du kan tjekke ud her.) og der ligger en kryddeributik, som – ganske passende – hedder Krydderiet. De er i gang med at skaffe leverandører på blandt andet røget paprika og havde nogle prøver til at stå, hvoraf jeg fik lov at få noget. Meget fin service. Fik udover paprikaen købt nogle tørrede chilier og noget pimente-chili-halløj, som man strør på sin mad. Meget lækkert.

Chiligryden kan varmt anbefales at give sig i kast med. Den er lidt tidskrævende, da den skal nogle timer ind i ovnen undervejs i processen. Men den er det hele værd!

Min lille bunke indkøb fra Krydderiet - tørrede chilier, røget paprika (dufter helt fantastisk stærkt af røg) og den fine dåse med piment (som er genial til at drysse på den færdige mad).

1 kommentar

 • Hej,

  Det ser lækkert ud 😉

  Jeg ville bare sige tak for omtalen. Det glæder mig at i er blevet inspireret af et af mine indlæg. Formålet med Griseriet at få flere mennesker ud i køkkenet, så det glæder mig at der har virket.
  Og tak for tippet med krydderierne, jeg var ikke klar over at man kunne få krydderiet derinde, jeg plejer at få familie og venner til at tage dem med hjem fra udlandet 😉

  Mvh…Jan
  Griseriet.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fransk-inspireret tærte