Dunser og endnu en efterårssalat

Efterårssuppe og svampebrød

Suppen med en klat mascarpone, ristet spansk pølse og bruschetta med kantareller og pesto

Af: Lise

Den anden dag stod den på venindehygge og suppe. Suppen blev en broccolisuppe. Og ja, det lyder mægtig sundt, men vi forsøgte at veje op for dette ved at pynte med en god klat fed-fed mascarpone og ristet spansk pølse!

Suppen var særdeles simpel og blev fremstillet af:

2 broccolihoveder
2 løg
2 fed hvidløg
Chiliflager
Boullion
Timian
Salt & peber

Først svitses løg og hvidløg i chiliflagerne. Dernæst tilsættes broccoli og det hele dækkes af bouillon og nogle kviste timian tilsættes. Når grøntsagerne er møre blendes suppen lind (man kan evt. tag lidt af væden fra inden, så man lige kan tilpasse konsistensen) og den smages til med salt og peber. Ved siden af ristes lidt spansk pølse skåret i tern. Jeg vil anbefale at bruge en chorizo for at få lidt stærkt bid i tilbehøret. Og endeligt dumpes en klat mascarpone ovenpå hver skålfuld suppe.

G havde været i skoven den samme dag og samlet kantareller. Vi gjorde det, at vi lige ristede dem let i smør, smurte noget brød med rød pesto, puttede svampene på, dryssede med salt og peber og bagte dem kort i ovnen.

Meget nem, meget god aftensmad!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dunser og endnu en efterårssalat