OLD SCHOOL FROKOST

INGEFÆRSLIK

Photobucket

Jeg har fundet de her vildt gode ingefær-vingummi-agtige ting. De er fantastiske! Eller faktisk var det min mor, der kendte dem og introducerede dem til mig, da vi den anden dag var sammen nede og handle i en thai-biks. De smager virkelig af ingefær og giver varme i munden på den helt gode ingefær-måde. Jeg tænker, at de nærmest er sunde. De kan anbefales!

6 kommentarer

 • Caroline

  Hvor er de købt? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte

   De kan ihvertfald også fåes i de fleste grønthandlere på Nørrebro, Kbh. Jeg ved at ham på hjørnet af Frederikssundsvej og Frederiksborgvej har dem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • mmmm hvor lækkert er vild vild vild med ingefær!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dem havde jeg helt glemt! Jeg har også smagt dem før. Og hvis man er til ingefær og en vingummi/karamel konsistens, smager de helt fantastiske. Mmh, må ud og købe dem igen! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, det er SÅ gode. Jeg havde en periode, hvor jeg var lidt små-afhængig af dem. De kan købes i asiatiske forretninger – jeg ved i hvert fald, at de kan købes i Far-East Trading på Banegårdsgade i Århus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ganeoggaffellise

  Ja de er nemlig super gode!
  Og LunaBærmonster, jeg købte lige præcis mine hos Far-East Trading, sidst jeg var i Århus:)
  Caroline, jeg gætter på, at de fleste asiatiske købmænd forhandler dem. Held og lykke med at finde dem:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OLD SCHOOL FROKOST