Én mere suppe..!

Nyt yndlingssurmælksprodukt

acido i køleren

Af Julie

Jeg kan godt lide mit surmælksprodukt blødt og cremet, men stadig med en hvis syre. Synes dog det kan være svært at finde den helt rigtige balance. Enten bliver det mest til den cremede side med tykmælk eller også bliver det en anelse for surt med A38’en.

Nu har min mor imidlertid introduceret mig for den perfekte blanding, altså known as Acido fra Thise. Uhh altså. Jeg troede ikke at et surmælksprodukt kunne være så sexet (prøv bare at sige det højt: Surmælksprodukt.. Knap så sexy!) Men så alligevel. Jeg køber den med 3,5% fedt (den findes også i en noget mere fedtfattig variant, som jeg ikke har smagt) og den er smød, blød og så med den der gode syrnede smag. Ej.. Jeg spiser den som slik nu! Og morgenmad of course. Men det er lige før jeg bedst kan lide den uden noget i, så det ikke forstyrrer den gode smag. Ha. Kæft, det er nørdet det her. Men prøv den lige ikke. Den er altså god. Jeg køber min i Irma.

2 kommentarer

 • karina

  Købte den helt tilfældigt og spiste den uden tilbehør. Den er helt fantastisk! Enig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gane & Gaffel

   Fedt Karina. Og sjovt lige at genlæse et ret så gammelt indlæg. Her 4,5 år efter holder den altså stadig! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Én mere suppe..!