RETRO REJER

SØDCHILI KYLLINGELÅR

Photobucket
Jeg kan rigtig godt lide kyllingelår! Og det kan godt være, at det er en smule barnligt ja, men de er bare meget sjovere end kyllingens bryster, synes jeg! Så den anden dag besluttede jeg mig for, at aftensmaden skulle stå på lår – med masser af marinade og snask. Det er sådan noget mad, der tager ingen tid at kaste sammen og som også smager godt. Hvis man synes, at lår er fjollede, kan man jo bare kaste bryster (kyllingens of course) eller andet kød ind i kampen.

Jeg lavede marinade af følgende:
Olie
Sød chilisauce
Honning
Soya
Et ordentlig drys chili

Kødet fik lov at hygge sig i marinaden en times tid inden de røg i ovnen en halv times tid ved ca. 175 grader. Vendte dem lidt rundt i snasket undervejs, så marinaden ligesom brændte sig fast i dem. Jeg kan afsløre, at de giver fedtede fingre at spise!
Photobucket

12 kommentarer

 • Jeg ved ikke om det bare er mig, men jeg kan ikke se jeres billeder i indlæggene længere? den siger noget er galt med photobucket..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Hej Maja

   Ja – vi har lige haft lidt bøvl med Photobucket – vi er stadig i træning i vores nye system 🙂 Men der skulle nu være styr på det og billederne kunne ses – hvis du fortsat ikke kan se dem, skal du evt. gøre noget så sexet, som at tømme din internet-browsers cache/historik :). Vi beklager meget ulejligheden!

   Kh Emilie G&G

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mmmm.. hvor ser det godt ud.

  Har lavet noget lignende med brysterne og fordi jeg så er en doven hund, så har jeg smidt rodfrugter ind sammen med brystet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ganeoggaffellise

  Sacha, ja, bryster er nemme – og det lyder lækkert at kombinere dem med rodfrugter. Det er altid et hit, synes jeg 🙂

  Og tak Ami, de blev også gode:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det bare lækkert ud! Det skal jeg helt sikkert lave allerde i morgen – har kyllingelår i køleskabet 🙂 Tak for et godt tip!

  Milana fra http://modeverden.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • ganeoggaffellise

   Hej Milana. Tak for din kommentar:) Og god fornøjelse med lårene.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Også mig! Elsker kyllingelår – og jo mere marinade og snask, jo bedre! Rigtig god marinadeblanding, har selv flere gange lavet noget i samme stil.. Sidste fik mine godt med paprika og cayennepeber, uhm, spicy!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • ganeoggaffellise

   Det lyder også som en rigtig god idé! Der må gerne være noget stærkt og krydret til det søde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skal jeg helt sikkert prøve en af de nærmeste dage. Er blevet lidt træt af bryster 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • ganeoggaffellise

   Haha ja Mathias, sådan kan det jo gå engang i mellem;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] jeg havde klikket lidt rundt på bloggen faldt jeg over opskriften “sødchili kyllingelår” og jeg var bare solgt på stedet, jeg mener kyllingelår i en sød og spicy honningmarinade […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RETRO REJER