WOK - THE AMERICAN WAY

VELKOMMEN TIL!

Jaaij! Velkommen til vores spritnye version af Gane & Gaffel! Vi håber I kan lide hvad I ser.

Siden I hørte fra os sidst, er vi blevet en del af blognetværket Bloggers Delight – og det har givet os mulighed for at ruske op i bloggen og få frisket op på lidt af hvert.

Vores layout, skrifttype og billedstørrelse er ændret siden wordpress-dagene. Alle ændringer, som vi fra start har haft lyst til at lave, men som vi bare ikke havde den tekniske snilde til. Det har Bloggers Delight heldigvis – og det er en af grundene til at vi er glade for det nye samarbejde.

Vi kommer også til at have annoncer på bloggen – og det får vi så nogle penge for. Planen er at putte pengene tilbage i bloggen i form af middage, spændende ingredienser eller måske nogle nye tools til køkkenet. Kort sagt så er tanken, at annonceringen skal være med til at gøre bloggen endnu bedre end den er i forvejen.

En del ting er ikke på plads endnu. Vi har problemer med at få vores Gaffelkort vist på siden, der mangler lidt tekniske justeringer hit og pist og vi skal lige finde os til rette i det nye design og den nye teknik.

Headeren er også ny, den er ikke helt færdig endnu. Men den er godt på vej 🙂

I må meget gerne komme med tips og kommentarer, hvis der er noget, der ikke virker optimalt for jer, og råb endelig op, hvis I får problemer med at følge os, hvis, der er noget I savner eller lignende. Så vil vi straks gøre noget ved sagen eller bede om hjælp til det, hvis det ligger uden for vores kompetencer.

Der er selvfølgelig også en del ting, som forbliver de samme på trods af flytning og det at vi er blevet en del af Bloggers Delight. Vi tre damer bag Gane og Gaffel er stadig præcis de samme, som før vi flyttede. Det er stadig vores uforbeholdne mening om dette og hint, vi giver udtryk for, og formålet med bloggen er stadig at dele vores madglæde og -oplevelser med jer alle sammen.

Hvis I har spørgsmål eller lignende til vores nye samarbejde er I også meget velkomne til at skrive en kommentar nedenfor.

Vi glæder os til at komme ordentligt på plads og komme i gang med at blogge igen.

Alt det bedste

/Emilie, Lise & Julie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WOK - THE AMERICAN WAY