GLÆDELIG JUUUL

HVAD DU ØNSKER SKAL DU FÅ…

PhotobucketHar været så ualmindelig heldig (og en anelse forkælet) at få min elskede mintblå KitchenAid røremaskine i julegave. Hvad mere kan man så ønske sig!! (Af materielle køkkengoder altså:))

I real-life ser den så fin ud her:

PhotobucketOg den er allerede blevet indviet flittigt her i juledagene – særligt er dens dejælte egenskaber blevet testet udi både boller og brød – det har bl.a. resulteret i disse fine hvede-spelt brød, som ikke engang min ultradovne ovn lykkedes at ødelægge – YES!

PhotobucketJulens pakker har helt generelt stået i køkkenets tegn (det ber’ man vist selv om, når man reklamerer med sin madblog over for familie og venner i tide og utide!) Udover den fine KitchenAid blev jeg i denne jul også den heldige ejer af et mandolinjern, en ny effektiv Jamie Oliver stegepande, en virkelig fin retro John Price kogebog og ikke mindst disse fine pakker 100% mørk venezuela chokolade – Mmmmm – glæder mig til at finde på noget sjovt og sødt at bruge dem til!

Photobucket
PhotobucketHvad har I fået i julegave til køkkenet i år??

Og kom endelig med gode tips til, hvad jeg skal bruge min nye røremaskine til – den skal jo nødigt stå stille hen i køkkenet;)

12 kommentarer

 • Jeg har fået Paul Allam og David McGuinness’ ‘Bagebiblen – Den ultimative bagebog’. Og jeg glæder mig helt vildt til at komme igang med at bage alskens lækkerier! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Uhh – den lyder go’ – alt med bibel i titlen må jo kunne et eller andet;) Giv gerne en update, hvis du finder nogle geniale brødopskrifter, der kan anbefales:)

   /Emilie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, jeg har også fået nogle lækre ting. Bl.a. en Le Creuset stegegryde og en kasserolle fra Eva Trio White Line. Og to kogebøger 😉 Men Kitchen Aid’en står nu også stadig højt på ønskelisten – til trods for at jeg allerede har en røremaskine, der fungerer fint 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Ha ha – lyder også som om der er blevet godt stocket op på køkkenhylderne hjemme hos dig i julen Xenia – og ja, der skal altid være plads til en KitchenAid i samlingen;)

   /Emilie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har sørme også fået en KitchenAid:) Min er dog i creme, for jeg er sån lidt farveforskrækket..
  Så har jeg også fået den helt store stegegryde fra LeCrueset, en risengrødsskål og bogen “Meyers Kager” af Claus Meyer. Desuden fik jeg også en kasse med specialiteter som chokolade, karameller, nødder og marmelade. Fra arbejde fik jeg en flaske dyr champagne og en æske summerbird chokolade.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Creme er også en virkelig rar farve – tillykke med den!! – og alt det andet dejlige køkkengear 😉

   /Emilie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg fik også en mintblå Kitchenaid.. Wuhuuuu. Jeg har tænkt mig at anskaffe citruspresser og råkostjern til den, den er jo genial.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Helt genial – og så fin en farve 🙂

   PS – til både Julie og MissMuffin – de har lige nu KitchenAid glasskåle med låg på tilbud i Magasin (sat ned fra 1.000 til 400 kroner)

   /Emilie

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Ja jeg så det godt! Det ser altså meget federe ud med glas end stål. Det burde være glasskålen der fulgte med fra start. Glæder mig til at se indlæg med hvad du bruger din kitchenaid til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Det lover jeg! Skal have gang i et kransekage projekt til i morgen, og selvom min mor siger, at det er meget nemt at røre sammen i hånden, tror jeg nu alligevel jeg skal prøve at udsætte KitcheAiden for en omgang marcipan og flormelis;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Arj hvor er du heldig Emilie, at julemanden læser med på bloggen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Ha ha – ja, Lise – det må være en flittig bloglæsende julemand, der huserer i mit nabolag 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLÆDELIG JUUUL