PÅ ØNSKELISTEN...

LONDON CALLING!

PhotobucketHer i sidste weekend drog Lise, jeg og vores veninde G til London med det absolut eneste formål at shoppe, spise og slubre go’ engelsk øl! Og det må man sige, at vi fik gjort – selvom det ikke just var engelske klassikere der stod på feriemenuen.. Blodpølse og indbagt fisk bliver altså lidt trægt i længden.

Det var en ualmindelig dejlig weekend, hvor vi fik trasket de fleste millimeter af især Londons Hackney bydel, Shoreditch, igennem.

Vi spise fx morgenmad på skønne The Albion i Shoreditch, hvor store smørrige croissanter, bacon (der dog ikke kunne hamle op med vores danske!) og pocherede æg var med til at kurere tømmermændene fra fredag aften. The Albion er en kombineret café/butik, der sælger alskens skønt udi chutneys, saucer, brød, kager, juice og you.name.it!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Et af de første shopping-stop vi faldt over var den fine The Grocery – i starten af Kingsland Road i Shoreditch, der solgte alt udi gode økosager, så der blev stocket godt op på te og grød i fine indpakninger.

Photobucket

Photobucket

Vi spise også morgenmad på en virkelig rar lille café på Broadway Market – vi skulle ha været på gastropubben the Cat & Mutton, men de åbnede først kl. 12.00 og det holdt vores sultne maver ikke til – det var dog bestemt ikke et skidt bytte. Fantastiske smørristede Croque monsieurs blev indtaget med frisk juice og duftende myntete.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

På Broadway Market traskede vi også rundt på det hyggelige lørdagsmarked, der bød på virkelig mange lækre sager. Vi kiggede langt efter fine små cupcakes, virkelig lækker laks med fuldfed creme cheese, og smovsede i gode grillede burger med bløde løg og engelsk Stilton ost (en blanding af cheddar og blåost, hvis jeg skal vurdere:))

Photobucket

Photobucket

Og ingen London-tur i december uden eftermiddagskage og varm chokolade. Her en virkelig god Toscansk citrontærte og gulerodskage med riiigelig (måske næsten lidt for rigelig!) frosting, suppleret med heavy mørk varm chokolade.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Og her dejlig pecan pie og hindbærtærte skyllet ned med frisk myntelimonade i Marylebone på Le Pain Quotidien.

Photobucket

Photobucket

Hjemme i den lånte lejlighed stod den naturligvis på drinks og hyggesnacks. Her oliven og syntetiske blå drinks!, som G havde en eller anden nostalgisk forelskelse i, og derfor måtte genprøves:)

Photobucket

Photobucket

Vi sluttede ferien af med en varmende god vietnamesisk Pho-suppe med masser af friske krydderurter. Kingsland Road har en hel karré med vietnamesiske restauranter, så det var svært at vide om man valgte den bedste, men god suppe og gode forårsruller kunne de i al fald klare på Viet Grill (så gode at alle ruller var væk inden kameraet nåede op af lommen!)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Og så skal I heller ikke snydes for dette helt igennem skønne skilt, der indbød til ægte mexicansk mad kokkereret af ægte mexicanere (i London!)

Photobucket

2 kommentarer

 • Sofie

  Mmmh, lækre billeder! Har aldrig opdaget alle de vietnamesiske restauranter i London, øv.
  Men en virkelig god pho-suppe kan fås på Hanoi på Østerbro 😉 http://www.restauranthanoi.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Hej Sofie

   Hanoi må prøves – var der selv for over 10 år siden – så det er vist på tide med et genbesøg – men ja – Shoreditch i London gør sig bestemt også godt i vietnamesiske restauranter:)

   God jul, og tak for tippet!
   Emilie G&G

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ ØNSKELISTEN...