SRI LANKA – FRUGTPARADIS NO. 1

KAN DU GÆTTE HVAD DET HER ER?

Photobucket

Som en lille efterdønning på mit frugtfotobombeindlæg, kommer her en lille billedquiz. På ekstradøgnet i Sri Lanka faldt jeg over en potte med denne lille sag i. Kan du se hvad det er?? Se svaret længere nede..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yes. Det er nemlig en ananas. Nedenfor er der et billede, der viser en miniananas, der er lidt længere fremme i processen. Havde gået og undret mig lidt over hvordan en ananasplante så ud, når vi gik på markedet, fordi ananasen stadig sad fast på sådan en slags “stang”. Og så faldt jeg over svaret her. Smaaart!

Photobucket

4 kommentarer

 • Hej Julie.
  Jeg synes, at det er en vældig fin blog, som I har, og jeg må indrømme, at jeg efterhånden er blevet lidt af en fan 🙂
  Jeg ville høre dig, hvor henne på Sri Lanka I var, og hvad I så osv.? Overvejer nemlig virkelig at tage derned med min kæreste efter at have hørt alle de gode ord om stedet 🙂

  KH Christine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Hej Christine
   Tak for dine fine ord. Hvor dejligt at høre.
   Sri Lanka var et hit, men jeg må med skamme indrømme, at vi ikke nåede at se meget andet end udsigten over havet og ned i vores bog – Den stod på 110 pct. afslapning! Vi befandt os i Hikkaduwa, en rimeligt turistet kystby, hvor man bor lige ned til vandet (vi boede på Why Not Guesthouse og det kan klart anbefales. Billige værelser (ca. 75 kr/nat uden havudsigt) og søde mennesker. Men jeg ved fra andre, at det er værd at tage op forbi Ella inde i landet, som ligger højt og hvor teplantagerne svinger sig i landskabet og så skulle Adams peak vist også være fantastisk. Unawatuna, som mine to veninder boede på var mere stille og rolig strandområde end Hikkaduwa og Mirissa skulle være det samme. Håber det giver lidt basisinspiration. Rigtig god fornøjelse, hvis i tager afsted!

   Kh
   Julie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er da vildt nuttet, den lille baby-ananas 😉 Jeg anede ikke, at de så sådan ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Hihi, det synes jeg også Lise! Jeg blev helt begejstret, da jeg fik øje på den. Har heller aldrig set en ananasplante før!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SRI LANKA – FRUGTPARADIS NO. 1