DE TO TÅRNE...

RÖMERTOPFENS JOMFRUREJSE

For et års tid siden havde Julie denne opskrift på bloggen, som hun lavede i en Römertopf. Til jul var jeg så heldig også at få sådan en bandit. Igår havde jeg madklub med Emilie og vores tre studieveninder, og jeg tænkte, at det var en oplagt chance for at lade Römer’en få sin jomfrurejse.

Jeg fulgte mere eller mindre Julies fremgangsmåde. I stedet for rødvin bruge jeg dog hvidvin, som jeg lige havde ladet koge lidt ind i en gryde med rødløg. Derudover hældte jeg hen mod slutningen en sjat fuldfed fløde ved. Jeg puttede en citron op i kyllingen, hvilket jeg synes endte med at give en dejlig syrlig smag til saucen.

Photobucket

Jeg serverede retten med en salat til bestående af tranebær, honningristede macademianødder og æbler. Jeg havde glemt brød, hvilket jeg klart vil anbefale andre at huske, for saucen er smadder god og vil være perfekt at dyppe brødet i.

Photobucket

Til dessert var der cupcakes fra Serenity – de kan varmt anbefales, nøj de var gode!

Photobucket

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE TO TÅRNE...