RÖMERTOPFENS JOMFRUREJSE

TRØSTEMAD

PhotobucketOK – hvis billede og titel ikke allerede har afsløret det, så har jeg en lille smule ondt af mig selv efter en laaaang dag og meget træning, og så er der ikke noget bedre end hyggemad (læs: trøstespisning). Det er jo også januar, og koldt og vådt udenfor, og [indsæt egen undskyldning her………..].

Nå men altså – det er vel i virkeligheden overhovedet ikke en undskyldning for at spise tarvelig færdigmad i skikkelse af en gammel pakke Mac n’ cheese (som jeg desværre på indrømme at have en bizar forkærlighed for) hjembragt fra USA-tur i – hrmmm – 2010 – var det vist… Derfor må det også snart være på tide at indfri ambitionen om at lave en rigtig omgang macaroni and cheese fra bunden af. Lise og jeg har længe gået og luret på Jamies opskrift, som man kan finde her – det lyder jo næsten gourmet-agtigt, når bare ingrediens-listen er lang nok;) Alternativt tror jeg også at The pioneer womans opskrift her kan et par tricks eller to – autentisk ser det i hvert fald ud!

6 kommentarer

 • Jamies er ihvertfald rigtig lækker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Uhh – godt at høre Line, så er det vist den der skal prøves 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg undrede mig godt nok over, hvor i DK man kan få fingrene i en lækker mac’n’cheese, indtil jeg læste, at Jeres også er hentet hjem fra USA. De har forstand på de ægte færdigretter! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Hej Cecilia – ja, når man endelig skal forfalde til færdigmad, så er amerikanerne klart de bedste til det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agathe

  Åhh Macaroni & Cheese! Hvis du vidste hvor mange af dem jeg spiste, da vi boede i Italien og havde fri adgang til en kæmpe amerikanerbase (min far var udstationeret). Det er simpelthen himmelsk! Tvivler bare på, at den hjemmelavede version har samme smag 😉 De kan købes i nogle Super Best butikker, som har amerikanske varer…bare til Info 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Hej Agathe – det er jo bare så godt – dejligt at have fundet en Mac n’ cheese åndsfælle 🙂 – og tak for tippet med SuperBest!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RÖMERTOPFENS JOMFRUREJSE