TRØSTEMAD
OK – hvis billede og titel ikke allerede har afsløret det, så har jeg en lille smule ondt af mig selv efter en laaaang dag og meget træning, og så er der ikke noget bedre end hyggemad (læs: trøstespisning). Det er jo også januar, og koldt og vådt udenfor, og [indsæt egen undskyldning her………..].
Nå men altså – det er vel i virkeligheden overhovedet ikke en undskyldning for at spise tarvelig færdigmad i skikkelse af en gammel pakke Mac n’ cheese (som jeg desværre på indrømme at have en bizar forkærlighed for) hjembragt fra USA-tur i – hrmmm – 2010 – var det vist… Derfor må det også snart være på tide at indfri ambitionen om at lave en rigtig omgang macaroni and cheese fra bunden af. Lise og jeg har længe gået og luret på Jamies opskrift, som man kan finde her – det lyder jo næsten gourmet-agtigt, når bare ingrediens-listen er lang nok;) Alternativt tror jeg også at The pioneer womans opskrift her kan et par tricks eller to – autentisk ser det i hvert fald ud!
Jamies er ihvertfald rigtig lækker 🙂