FORÅRSRULLER OG LÆKS SALAT

CRUNCHY KOKOS MANGO SALAT

PhotobucketPå vores blog-weekend get-away her i weekenden stod der, som Julie allerede har berettet om her, masser af lækre asiatiske eksperimenter på programmet. Denne her salat fandt vi ved et tilfælde, så den var ikke synderlig planlagt, men ikke desto mindre et KÆMPESTORT hit. Den er tyvstjålet fra Jamie Olivers Jamies Dinners – og kan altså virkelig varmt anbefales.

Men nu skal jeg nok lade være med at trække den længere, vores lettere tilpassede udgave af Jamies salat bestod af:

  • 1 mango
  • 1 stor rød peberfrugt
  • 2 mini-romaine salathoveder
  • 1 stor bøtte brøndkarse
  • 1 kokosnød
  • Dressing bestående af limesaft, skal af lime, revet ingefær, olivenolie, salt og peber
  • 3 forårsløg (dem glemte vi desværre, men ville helt sikkert have gjort sig rigtig godt i!)

Salaten, den røde peber og mangoen blev skåret i fine strimler. Brøndkarsen fordelt henover, kokosnødden flækket og henholdsvis skåret tyndt med en kartoffelskræller og revet fint på et rivejern (mere herom følger i et senere indlæg!), og ned i salaten. Til sidst blev dressingen bikset sammen og hældt henover herlighederne!

PhotobucketPhotobucketPhotobucketVi spiste salaten til resterne af vores forårsruller fra aftenen før, men flankeret af lidt lækkert marineret kylling/okse/rejer, ville den også gøre sig sundt og godt som et helt måltid i sig selv.

Photobucket

6 kommentarer

  • Ej hvor ser det godt ud piger! Også forårsrullerne – mums. Herligt med sådan en sommerhustur ku jeg forestille mig 🙂
    KH Maiken

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Emilie

      Det var så hyggeligt med en sommerhustur fyldt op med madlavning – og ja, denne salat var virkelig et hit 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lyder lækkert!
    Næste gang jeg laver hjemmelavede forårsruller vil jeg helt sikkert servere denne salat til- også selvom jeg hader at slås med de friske kokosnødder!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Emilie

      Vi lover det er alle besværlighederne værd! – og meget apropos, så er der et indlæg i støbeskeen netop om slåskampen med kokosnødden 🙂

      Kh Emilie G&G

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den ser virkelig lækker ud, tror jeg skal prøve at lave den i nærmeste fremtid. Forestiller mig at vi sagtens kunne spise den sammen med noget kylling, og så få et dejligt måltid mad. Jeg kommer i hverfald nok ikke til at lave mine egne forårsruller i nærmest fremtid 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Emilie

      Det var nemlig en virkelig lækker lille sag – og er sikker på at en omgang kylling vil gøre sig rigtigt godt sammen med 🙂

      /Emilie G&G

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FORÅRSRULLER OG LÆKS SALAT