CRUNCHY KOKOS MANGO SALAT

På vores blog-weekend get-away her i weekenden stod der, som Julie allerede har berettet om her, masser af lækre asiatiske eksperimenter på programmet. Denne her salat fandt vi ved et tilfælde, så den var ikke synderlig planlagt, men ikke desto mindre et KÆMPESTORT hit. Den er tyvstjålet fra Jamie Olivers Jamies Dinners – og kan altså virkelig varmt anbefales.
Men nu skal jeg nok lade være med at trække den længere, vores lettere tilpassede udgave af Jamies salat bestod af:
- 1 mango
- 1 stor rød peberfrugt
- 2 mini-romaine salathoveder
- 1 stor bøtte brøndkarse
- 1 kokosnød
- Dressing bestående af limesaft, skal af lime, revet ingefær, olivenolie, salt og peber
- 3 forårsløg (dem glemte vi desværre, men ville helt sikkert have gjort sig rigtig godt i!)
Salaten, den røde peber og mangoen blev skåret i fine strimler. Brøndkarsen fordelt henover, kokosnødden flækket og henholdsvis skåret tyndt med en kartoffelskræller og revet fint på et rivejern (mere herom følger i et senere indlæg!), og ned i salaten. Til sidst blev dressingen bikset sammen og hældt henover herlighederne!
Vi spiste salaten til resterne af vores forårsruller fra aftenen før, men flankeret af lidt lækkert marineret kylling/okse/rejer, ville den også gøre sig sundt og godt som et helt måltid i sig selv.
Ej hvor ser det godt ud piger! Også forårsrullerne – mums. Herligt med sådan en sommerhustur ku jeg forestille mig 🙂
KH Maiken