ISTID

CHOKOLADE

Photobucket

Min bror gjorde mig opmærksom på to ting idag, denne blog: fuckyouverymuch (pardon my french, men det er en super fin blog med en masse forskellige billeder af ALT muligt) og chokoladen på billedet ovenfor – linket mellem de to ting? Denne video der ligger på selvsamme blog om de to langskæggede brødre bag chokoladen. De laver håndlavet chokolade og har en hel masse tanker og idéer bag deres chokolade, som jeg synes, er utrolig spændende! Samtidig er chokoladen pakket helt enormt fint ind, så jeg får virkelig lyst til at købe en masse chokolade, så de bare kan ligge og pynte (men så igen, who am I kidding, jeg ville jo aldrig kunne lade være med at spise det!). Du kan blive fristet af både alle de spændende varianter (fx vanilla & smoke) og den fine, fine indpakning på deres hjemmeside her.

Drengene bor og laver chokoladen i Brooklyn, og ligenu kan man på deres webshop kun få chokoladen sendt til adresser i USA. Men hey, så er der pludselig én mere grund til snart at tage en tur til New York!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ISTID