NORDISK VILDTAFTEN PÅ HUKS FLUKS

JEG HOLDER AF..

Photobucket

Photobucket

Yep. Lige præcis. Jeg holder af hverdagen. Og selv om gamle onkel Danny snart burde have lov til at have den sætning for sig selv, og dermed undgå mere misbrug af en smuk smuk hyldest til livet, så kunne jeg ikke helt nære mig, da jeg skulle finde en overskrift til dette indlæg.

Forleden dag faldt snakken nemlig på discountprodukter og ikke mindst deres udseende, da bloggen var samlet (det var vist i forbindelse med noget mad :-)..). Snakken gik bl.a. på hvorfor discountprodukter i mange fødevarekæder skal være så grimme. Jovist de signalerer, at her står en billig vare, men kønt er det godt nok ikke.

Der er ikke særlig meget merværdi eller god oplevelse i at tage et produkt med hjem, som skriger discount og “det billigste jeg kunne få”. Helt sikkert, der er mange tilfælde, hvor jeg synes at discountprodukter er helt fine. Men er det kun mig, der ikke altid gider at skilte med det? Jeg købte en danskvand i Kvickly den anden dag, som jeg simpelthen – trods mit ellers pragmatiske sind – blev nødt til at hælde over i en karaffel, da det skulle serveres for vores gæster.

Det er som om de fleste butikker blot vil have varen til at se så billig ud som mulig og derfor laver en indpakning, der partout skal se skrabet og grim ud.

Der har Irma altså fat i den lange ende (som så meget andet, fx. når de tjekker at alle æg i bakken er intakte og sætter en elastik om). De har nemlig lanceret en hverdags-serie, som jeg faktisk har lyst til at putte ned i kurven.

Smart fordi mange ting måske ikke behøver at være creme de la creme i hverdagen. Og fordi de sniger sig ind på mange af de andre supermarkeder med discountvarer ved nu også at have et billigt alternativ.

Indpakningen  på Irmas hverdagsferie er pæn, faktisk rigtigt pæn, hvis du spørger mig. Designet er simpelt og alligevel lidt friskt med forskellige farver, der præger produkterne og logoet, der går igen. Jeg synes at Irmas hverdag signalerer en eller anden form for lødighed – og at det ikke bare skal være billigt for enhver pris (pun intended, hehe) – men det har selvfølgelig nok også noget at gøre med, at Irmas produkter i min verden er kendt for at være god kvalitet.

Den anden dag købte jeg grovvalsede havregryn til sølle 9 kr. fra Irmas hverdag – og så endda i en pæn indpakning 🙂 Udover at være pæn, gør hverdagsserien desuden, at sådan en som mig kan forsvare at handle lidt mere i Irma til hverdag. Not bad at all!

Photobucket

1 kommentar

 • Tilde

  Jeg er enig! Vil gerne købe discount, men det skal helst ligne den ægte vare 😉 haha..

  Forresten vil jeg lige anbefale en app som hjælper en med at holde styr på sit madbudget, DailyRate hedder den. Den er smaddersmart og hjælper blandet andet en med at overholde sit madbudget ved at vise hvor mange penge man har at købe mad for, enten om dagen eller om ugen, og den viser også om man overholder sit budget 🙂

  (ja det er min søde kæreste der har lavet app’en, men den er altså super god til formålet 😉 )

  God dag til jer alle tre!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NORDISK VILDTAFTEN PÅ HUKS FLUKS