GOING GIRLY A LA GOSSIP GIRL

TAKEOUT KYLLING HOS BOYS

Photobucket

Nogle dage skal det altså bare være lidt nemt, ik. For nylig da jeg sad sammen med E og L og arbejdede til lidt ud på aftenen, blev jeg overvældet af en stor lyst til grillkylling. Men ikke hvilken som helst tør “halv måge”. Næhj det skulle da være en halv rotisseriekylling fra Boys Shawarma på Nørrebrogade. Jeg cykler næsten forbi hver dag på vej hjem fra arbejde og bliver altid overvældet af den liflige duft af sprødt kyllingeskind, der vælter ud af døren fra det lille pudsige hjørnehus (som i øvrigt har fået et fint makeover i forbindelse med pladsens ditto. Huset er nu rødt- og det klæder det).

Photobucket

Photobucket

Det er lige sådan en regnvåd sen aften, hvor man er ret så sulten, at takeout er gudespise. Og så gør det jo slet ikke noget, at det ikke er så amok-usundt, at det forvolder varige skader på én.

En halv kylling koster 35 kr – en hel 49. Det er priser, man har svært ved at være sur på. Jeg er godt klar over at Boys’ kyllinger måske ikke har været de mest priviligerede kræ i verden, men om du køber en konventionel kylling i Netto eller stegt til perfektion hos Boys kommer jo nok ud på ét. Bemærk også, at prisen er næsten den samme.

Jeg fik en halv med hjem, den blev pakket ind i sølvpapir og blev plumpet ned i en plastikpose og formåede at holde sig varm på resten af turen hjem, trods blæst, regn og køligt vejr. Jeg smed en hurtig salat sammen af edamamebønner, som blev klemt ud af deres skal, og fintsnittet spidskål der blev vendt i citronsaft og en god olivenolie og drysset med salt og peber.

Jeg fandt også en rest hjemmerørt mayo, der fungerede helt upåklageligt som dyppelse til kylling.

Det resulterede i et forholdsvist billigt og – mindst lige så vigtigt – hurtigt og fandens velsmagende måltid mad, der virkelig gjorde godt. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg slår bremserne i foran Boys.

Nåhja.. Jeg fik ikke taget et ordentligt billede af rotisserieskabet, men det gjorde Kidd til gengæld nogle dage senere. Tak Kidd, godt teamwork. Se det her.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOING GIRLY A LA GOSSIP GIRL