PÅSKEÆG - AF DEN USPISELIGE SLAGS

CITROMATIC!

foto5-6foto43Som opvarmning til rigtig sol og sommer i Grækenland, tog jeg  her i torsdags et lille smut i sommerhus til det store familie-påske-show.  Til morgenmad fandt vi min mormors gamle Citromatic citrus og appelsin-presser, og så blev der ellers presset friske appelsiner til den store guldmedalje (og et par citroner, skulle da også lige ned i Miss Citromatic).

foto1-6foto2-10foto3-6
Uhhhmm, det smager jo forbandet godt! Hverken Rynkeby, Valsølille eller Innocent kan være med her. Friskpresset juice er altså det bedste – og sender straks tankerne ned til sol og sommer, når nu det danske påskevejr byder på regn og gråvejr.

foto11-1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅSKEÆG - AF DEN USPISELIGE SLAGS