TEA TIME

ET ASPARGESTIP

Photobucket

Aspargessæsonen lurer lige om hjørnet og jeg kan næsten ikke vente. Eller jeg kan ikke vente. Både Aarstiderne og jeg har snydt lidt og dermed har jeg allerede fået asparges to gange i år.

Når du spiser grønne asparges skal du som altid knække det nederste træge stykke af. Det er ikke sjovt at spise. MEN lad for guds skyld være med at smide endestykkerne ud! Der er masser af smag i, og samler du en god bunke kan du koge en fabelagtig fond på dem og en kylling og fx lave denne ret, som jeg helt klart selv skal gentage i år. (Den var altså virkelig en succés!)

3 kommentarer

  • Anna

    … og jeg tror nok liiiige at jeg skal spise den cirkafrikassé sammen med dig igen i år!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elsebeth

    Ja, brug endelig det, man brækker/skræller af asparges til at koge en fond af. Men den nederste del er træet = træ-agtig og ikke træg, som betyder “langsom”

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEA TIME