PPPPPERSILLE-PESTO

PÅSKEÆG – AF DEN USPISELIGE SLAGS

haevekurv2Lise og jeg sad her i onsdags og beundrede vores veninde G’s fine hævekurv, der vakte en del misundelse hos os to styks madbloggere. For trods alskens bageudstyr har ingen af os fået investeret i sådan en fræk lille fætter endnu.

Men sørme ikke om det hverken går værre eller bedre, end at jeg dagen efter ankommer til påske-tam hos min muddi i sommerhuset og kan åbne mit såkaldte “påskeæg”, hvori der gemmer sig en fin hævekurv.

Ej, aaarmen, hvor heldig kan man være! Den står nu hjemme i mine i forvejen godt proppede køkkenskabe, og jeg kan næsten ikke vente med at komme hjem fra ferie og afprøve mit nye redskab (eller hov, det kan jeg faktisk ret godt, når nu det er sol og sommer og tzaziki, der venter i stedet;)).
haevekurv

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PPPPPERSILLE-PESTO