"SUNDT" SLIK

STEAAAAK SANDWICH

PhotobucketKender I det, når restemiddagen nærmest ender med at overgå den middag resterne stammer fra? Sådan havde jeg det i onsdags, hvor jeg efter en ellers deeeejlig madklub havde et godt stykke culotte af ungokse tilovers, og fandt på at lade det få hovedrollen i en rigtig rar steak sandwich (ganske velegnet til frokost, øl og herreaften – selvom, jeg er sikker på at de fleste damer også vil falde pladask for den).

Det bedste af det hele var, at jeg stort set også havde alle andre rester i skabene til at fuldende sandwichen! Så ikke blot fik jeg kreeret en dejlig sandwich, jeg fik også bekæmpet den irriterende madspild, det ellers kan være usandsynligt svært at undgå når man bor alene og har en meget lidt rutinepræget hverdag.

Udover gode skiver af den kolde culotte, bestod sandwichen af følgende rester,  der primært stammede fra køleskabets basislager og resterne fra den forudgående middag:

 • Grillede skiver af godt brød, smurt med lidt olivenolie (mit var fra rein van hauen)
 • Grillede peberfrugter fra glas (hjembragt fra skitur i Italien)
 • Comté-ost (Vesterhavsost, Primadonna o.lign vil også gøre sig godt)
 • Spinat og salatblade vendt i en olie-eddike-senneps dressing
 • Bløde løg i ringe (langtidssimret i smør og lidt eddike)
 • Hjemmerørt tomat-chili mayo (god mayo, Miracle Whip, hakket hvidløg, hakket frisk chili, finthakkede tomater, lidt ketter, salt og peber

Særligt den sidste ingrediens – den hjemmerørte tomat-chili mayo var en smart ting. Ofte synes jeg det kan være svært at få plads til alle de der lag i en sandwich – og her var tomaterne røget med i mayoen, så man ikke skulle bekymre sig om fedteri rundt i sandwichen og ned af tøjet i indtagelsesprocessen.

Steak-sandwichen in the making:
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Til sandwichen fik vi disse dejlige knuste kartofler, som the Pioneer Woman har fundet på. De gjorde sig også godt med tomat-chili mayoen:)

Photobucket

2 kommentarer

 • Ina

  Hold da op, den skal vidst lige prøves!

  Og nej, rester er altid altid så dårligt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Præcis Ina – og kan kun opfordre til at afprøve den;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"SUNDT" SLIK