EN WEEKEND MED G&G PÅ NØRREBRO

“SUNDT” SLIK

melon

Ja okay okay, jeg ved godt, at tørret frugt ikke som sådan er sundt (hence “”), men det må da være sundere end rigtig slik, ikke?? Det håber jeg;) Jeg er just her til morgen hjemvendt fra fantastiske to uger i Thailand, hvor den har stået på masser af dejlig mad, utrolig meget kage, kolde øl (også en del)…og da jeg så stod i lufthavnen igår aftes og skulle have en lille ting til flyveturen hjem, faldt valget altså på de her tørrede melonstykker (og se lige, der står “from Thailand with love”, det er da sødt!). Det har faktisk i mange år været en lille last for mig, det er hvinende sødt, lidt syrligt, blødt, chewy og gooodt! Fik ikke spist så meget i nat på flyveturen, så nu sidder jeg i stedet med lidt jetlag i kroppen, en kop the og en masse tørret melon – uhm!

6 kommentarer

 • Ida

  Uhm sådan noget er altid lækkert 🙂
  Kunne godt tænke mig at høre lidt mere om ferien i thailand da vi selv sidder med sommerplaner om Thailand 🙂
  Tak for en skøn blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dem smagte jeg også, da jeg var i Thailand over nytår! De er lækre 😉 og jeg stemmer for at det er bedre end rigtigt slik!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Ida: Tak for de søde ord:) Skønt med sommerplaner for Thailand! Vi havde et par dage i Bangkok og fløj derefter sydpå til Koh Phi Phi, hvor vi bl.a. dykkede, derefter tog vi til Koh Lipe, som er en fantastisk hyggelig lille ø helt nede sydpå, den kan varmt anbefales!

  Og Benedikte, godt du er enig i, at det er bedre end rigtigt slik!;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ina

  Det ser alt for godt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, elsker bare tørret frugt! 🙂 Simpelthen så lækkert!

  http://liseogtine.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvorfor faldet jeg først over dette nu?
  De ser da virkelig lækre ud

  /Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN WEEKEND MED G&G PÅ NØRREBRO