NICE NUDELSALAT

TAG PÅ EVENTYR MED GAFFELKORTET

Photobucket

Så har vi endelig fået opdateret vores Gaffelkort. På Gaffelkortet finder du alle de steder, vi har anmeldt. Der er selvfølgelig flest i København, men både Berlin, Paris, Schweiz og Rom er også repræsenteret.

Gaffelkortet kan forhåbentlig bruges som en lidt anderledes måde at lade sig inspirere til at prøve nye caféer og restauranter- og er særligt smart, hvis du vil finde et spisested i nærheden af et teater, en biograf eller lignende.

Hvis du klikker på de forskellige ikoner på kortet, får du en superkort beskrivelse af stedet og et link til vores anmeldelse. På den måde kan du browse lidt rundt og så læse de anmeldelser, der lyder interessante.

Vi vil selvfølgelig opdatere kortet eftersom vi anmelder flere steder, så der kommer hele tiden nye steder til 🙂

Find kortet under fanen “Gaffelkort” eller tryk lige her. Vi håber I kan bruge det til noget – I er meget velkomne til at komme med feedback og gode forslag til hvordan kortet kan blive bedre. Goood fredag!

(Og nåh ja, se lige bort fra den sætning om, at der er tekniske problemer med kortet. Det er der ikke! Men hvis jeg sletter teksten, slettes kortet også (what?!)! Må vist lige få lidt hjælp af nogen, der har forstand på den slags 😉 )

4 kommentarer

 • Lækkert at det er opdateret 🙂
  Det er så labert fundet på, piger.
  God weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Ihh tak, Christina! Rigtig god weekend til dig også! Og tak for sidst, hyggeligt lige at få sagt rigtigt hej til jer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • karen

  Syns ikke rigtig at det virker???

  VH Karen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Hej Karen
   Kan du forklare, hvad det er, der ikke virker. Det du ser øverst i indlægget her, er bare et billede af kortet. Du skal trykket på linket (her) i teksten eller trykke på fanen “Gaffelkort” øverst på siden (lige under vores header). Hjælper det? Ellers må du endelig sige til!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NICE NUDELSALAT