HOW TO: FILETÉR EN GRAPE

TEA TIME

PhotobucketPhotobucketHar praktisk talt fået te ind med modermælken – min mor har altid været storforbruger af te, og kaffe var kun noget vi havde i huset for gæsternes skyld. Til gengæld var det ikke en hvilken som helst te, der blev indtaget i mit barndomshjem – i 9 ud 10 tilfælde var det te fra A. C. Perch’s thehandel i Kronprinsensgade, og Medova og des lige var heldigvis mere eller mindre bandlyst.

En tur i den gamle tebutik i dag minder mig altid om min barndom, hvor det var ret så eksotisk, at tage fra forstæderne til København og besøge Perch’s, hvor de søde børn (og voksne) altid fik et bolche fra Sømods, og de fine te-damer vejede teen op med små vægtklodser. Begge dele gør de heldigvis stadig, så meget er ved det gamle hos Perchs.

PhotobucketLidt nyt har der dog også sneget sig ind i den gamle te-butik. Sandsynligvis presset af Kusmi og Löv’s indtog på markedet med deres fine (og temmelig pricy) tedåser, kan man nu også få Perchs klassiske mørkegrønne tedåser i alskens klare farver, og fylde lige præcis den te i, man har lyst til. Bestemt et værdigt alternativ til konkurrenterne og til en konkurrencedygtig pris – mener en mellemstørrelse dåse (som den lyserøde) koster 35 kroner (uden te).

PhotobucketJeg var forbi den anden dag og spottede denne fine runde dåse med Cool Herbal te, som måtte hjem til samlingen med den lyserøde sommer-te og den røde jule-te. Glæder mig nu næsten til en lille forårsforkølelse, så den kan komme rigtigt til sin ret:)

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

4 kommentarer

 • Det er også bare en butik, der emmer af “gammeldags”, men på en meget rar måde. Den er altid fyldt med mennesker, men det er jo kun godt. Jeg er også altid blevet “fodret” med the, og der eksisterer faktisk heller ikke kaffe hjemme hos mig – kun en masse forskellig slags lækker the!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Hej Benedikte – ja, det er virkelig en hyggelig stemning af gammeldags på den gode måde derinde, og godt at høre at der er andre der også er med på the-holdet:)

   Kh Emilie G&G

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker virkelig Perch’s! Men har aldrig set den tedåse før. Har den røde, meeeen måske jeg skulle tage et smut forbi snart og købe én til samlingen….!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Hej Nana

   Tror også de runde dåser er en ny serie – virkelig fine – og heldigvis ogsp en virkelig rar Cool mint te der gemte sig indeni – så bestemt et smut til den gamle tebutik værd:)

   Kh Emilie G&G

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOW TO: FILETÉR EN GRAPE